Deus Ex: Human Revolution v1.01 frissítés

Ki gondolta volna, hogy 2015-ben valaki még 32 bites operációs rendszert használ? Vagy azt, hogy egy x86 jelöléssel ellátott csomag valójában a program 64 bites változatát tartalmazza? Akárhogy is, a magyarítás 1.00-ás verziójába a játékfájlok módosítását végző segédprogram 64 bites változata került, amit most a nagyobb kompatibilitás érdekében lecseréltük a 32 bites változatra, 1.01 verziószámmal. Akinek a telepítés 32 bites operációs rendszer használata miatt az Xdelta3 kompatibilitási problémájára hivatkozva megszakadt, az olvasson tovább. Akinek nem volt ilyen problémája, nem kell az 1.01-es verzióra frissítenie.

A javítás menete:

 1. Töltsd le a magyarítás 1.01-es verzióját.
 2. Csomagold ki a fájlokat a játék telepítési könyvtárába, felülírva az ott levő fájlokat, DE MÉG NE FUTTASD A TELEPÍTŐT!
 3. HR esetén: a játék telepítési könyvtárában keresd meg a „patch02_ori.000” fájlt és nevezd át „patch02.000”-ra (ha ez utóbbi fájl is létezik, akkor előbb ezt töröld).
 4. ML esetén: a játék telepítési könyvtárában keresd meg a „bigfile_ori.000” fájlt és nevezd át „bigfile.000”-ra (ha ez utóbbi fájl is létezik, akkor előbb ezt töröld).
 5. Most már futtathatod a telepítőt, aminek elvileg működnie kellene.

10 hozzászólás a(z) “Deus Ex: Human Revolution v1.01 frissítés” bejegyzéshez

 1. Szóval sikerült megoldani úgy, hogy a patch2.000 és a patch2_ori.000 is ott van a mappában. A telepítő futtatásával rögtön kiírja, hogy telepítve van a magyarítás. Választhatok kikapcsolás, eltávolítás, vagy kilépés között. De a játék nem magyar még mindig. Az opcióknál sem lehet a szöveg nyelvét magyarra változtatni. Van ott minden: német, francia, lengyel, … De magyar az nincs.

  • Mit értesz az alatt, hogy sikerült megoldani? Ha a telepítés sikeres volt, akkor a játéknak magyarnak kell lennie. Ha nem, és te hoztad létre oda valahogy azokat a fájlokat, akkor nyilván nem lesz magyar. Esetleg lehet, hogy a védett könyvtárakban (mint amilyen a Program Files) működő könyvtár-virtualizáció miatt csak azt hiszed, hogy ott vannak a fájlok, de a játék nem látja őket, mert valójában nincsenek.

 2. Sziasztok!

  Én bemásolom a mappába a telepítőt, ahogyan kell. Ha nem rendszergazdaként futtatom, nekem is azt írja, hogy a hozzáférés megtagadva. Ha rendszergazdaként futtatom, akkor pedig az a gondja, hogy a telepítő nem a játék mappájában van. Ez nekem a következő: “C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Deus Ex Human Revolution – Complete Edition. Bár már minden mappát kipróbáltam, nem segített. Kérhetek tanácsot, hogy mégis mit tegyek? Előre is köszönöm.

 3. Hello! nekem olyan problémám van hogy sehogy se tudom telepíteni! bemásolom a könyvtárba amit kell elindítom és azt irja hogy a patch02_ori. fájl nem talalható! próbáltam átírni ahogy leírták de nincs is olyan fájl sehol csak az van amire elvileg át kellene neveznem! ilyenkor mi van???? Amugy sima skidrow verzióm van!

  • Ha létezik patch2.000 fájl (különben el se indulna a telepítő), de a patch2_ori.000 nem jön létre, akkor valamiért nincs jogod átnevezni fájlokat abban a könyvtárban. Hogy miért, azt neked kell tudnod, a te géped. Esetleg, amit már kb. milliószor elmondtunk, ha a C:\Program Files-ba van telepítve a játék, telepítsd máshova.

  • Itt apró zavart érzek az Erőben, mert patch02_ori.000 nevű fájlnak talán soha nem is kellene létrejönnie. A telepítő parancsfájlba kukucskálva a patch2_ori.000 fájl látszik legvalószínűbbnek. Egyébként a rendszer védett mappáiba bármilyen program telepítése mindenképpen ellenjavallt, még ha az is az alapértelmezett, mert ilyen problémákhoz vezet, miközben semmitől sem véd meg. (Szóljon, akinek az UAC figyelmeztetése valaha is megakadályozta valamilyen kéretlen, ártó szándékú program települését.) Ne kelljen már az UAC megkerülésével kísérletezni egy játékmagyarítás telepítéséhez… :)

 4. Hello.
  Köszönöm,most már müködik a forditás a DEHRnél és a MLnél is.
  Remélem a Directors Cutnál sem feledkeztek meg a 32bitröl.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>