Half-Life 2: Lost Coast logo

A Lost Coast nem nevezhető valódi játéknak, hiszen csak egyfajta technikai bemutatónak szánták a Source játékmotor első jelentősebb fejlesztéseihez, de mivel tartalmazott némi szöveget, és ebben jelentek meg először a játék közben meghallgatható/elolvasható, érdekes információkat tartalmazó fejlesztői kommentárok, szükségét éreztük a magyarításának.

További érdekességek e magyarítás készítéséről...

A Lost Coastban mindössze egy beszélő szereplő van, elenyésző mennyiségű szöveggel; itt az egyetlen érdekességet a halász tájszólásának visszaadása jelentette. A fejlesztői kommentárok felirataiban viszont gyakran fordultak elő különféle, játékfejlesztéssel és számítógépes grafikával kapcsolatos szakkifejezések, melyek némelyikének magyar megfelelője sem igazán volt. Nagyon kellett ügyelni a terjedelemre is; a feliratok megjelenítési ideje néhol még az angol szöveg hosszához mérten is szűkre volt szabva, a magyar fordítás pedig, hacsak nem helyeznek kellő hangsúlyt ennek elkerülésére, átlagosan 10–15%-kal hosszabb szokott lenni, mint az angol szöveg.Letöltés

Név: Half-Life 2: Lost Coast magyarítás (HL2LCHU-v1.04.zip, 21 KB)
Letöltési hely: Magyarítások Portál
Alternatív letöltési hely
Kiadás ideje:
2015. február. 14. – v1.04 (További információ)
  • A csomag csak a feliratfájlt tartalmazza, mivel a többi szükséges fájl benne van a Steamről letölthető játékban.
  • A magyarítás csak a naprakész Steames verzióval működik helyesen. Egyéb verziókon csak a feliratozás lesz magyar, minden egyéb angol marad.
2006. július 4. – v1.03
  • Szinkronfeliratok frissítve.
  • Telepítés szövege frissítve.
2005. november 18. – v1.02
  • A Lost Coast feliratozása magyar.
  • Játékmenük frissítve.
  • Telepítés szövege frissítve.

Visszajelzés

Az oldal alján levő Hozzászólás funkcióval küldhetsz a magyarítással kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket, hibajelzéseket.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>