Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut magyarítás

Elkészült, és az alternatív letöltési helyen már elérhető a Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut magyarítása.

A DC tesztelése során előkerült kisebb-nagyobb szövegproblémák egyúttal a HR és az ML szövegkészletében is javításra kerültek. Az új, 1.02 verziószámú csomagok az alternatív letöltési helyen már elérhetők, és remélhetőleg hamarosan az MP-n is frissülni fognak.

24 hozzászólás a(z) “Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut magyarítás” bejegyzéshez

 1. Sziasztok! Bemásoltam az alábbi mappába:
  “C:\Program Files (x86)\Mr DJ\Deus Ex Human Revolution Directors Cut”
  A WinRAR alapból rendszergazdaként másolta bele oda, majd elindítottam rendszergazdaként is a telepítő cmd-t! De ezt írta ki:
  “Hiba: a telepítő nem a játék könyvtárában van, a magyarítás nem telepíthető!

  Kilépés…

  A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .”
  Ha simán nyitom meg, akkor:
  “Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Magyarítás – Telepítő

  Telepítés…

  A hozzáférés megtagadva.
  A hozzáférés megtagadva.
  Kész!

  Kilépés…

  A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .”
  És megjeleneik a fi csoport logo-ja! :/ Mit tegyek?

  • Viszont úgy sikerült, ha megnyitom a cmd-t rendszergazdaként, majd begépeltem az alábbi commandokat:
   *cd c:\
   *cd C:\Program Files (x86)\Mr DJ\Deus Ex Human Revolution Directors Cut
   *DXHRDCHU-Telepito.cmd
   Majd megjelent a fi logo és:

   “Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Magyarítás – Telepítő

   Telepítés…

   Kész!

   Kilépés…

   A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .”
   Jelenleg most fogom megnézni, hogy rendesen működik-e a magyarosítás! :)

  • Ahogy a telepítési leírás írja, védett könyvtárba telepített játéknál nem elég korlátozott fiókból, a “Futtatás rendszergazdaként” funkcióval futtatni a telepítőt, rendszergazdaként kell bejelentkezni a telepítéshez.

   Azzal, hogy indítottál egy rendszergazda jogú parancssort, sikerült ezt kiváltani, mert onnan kezdve minden, amit abból az ablakból indult el, rendszergazda környezetben futott, míg ha csak a telepítő parancsfájlt indítod rendszergazdaként, akkor csak az fog rendszergazda jogokat kapni, de a leszármazott folyamatai nem feltétlenül.

 2. Sziasztok! Már írtam mai-t is, de sajnos nem írtatok nekem vissza.
  Azt szeretném kérdezni, hogy a Director’s Cut fordítása milyen verziószámú játékhoz készült?
  Nagyon köszönöm a választ.

   • Akkor ezt én nem vettem észre, de nagyon szépen köszönöm a választ és a munkátokat is.
    Bár a Director’s Cut-al még nem játszottam, az alappal és a kieg.-el külön már igen.
    A fordításotok kivételesen minőségi darab lett!

 3. Sziasztok! Nekem a következő módszerrel működik csak a magyarítás. Folyamatosan azt, írta, hogy a telepítő nem a játék könyvtárában van. Mivel más modot is használok, ezért volt egy biztonsági mentés a “DFEngine.dll” fájlról. Átneveztem a mentést “DFEngine_ori.dll”-re, és bemásoltam a főkönyvtárba. Megnyitottam a telepítőt újra, és azt írta, hogy a magyarítás telepítve van, működik is :)

  • Köszönöm a tippet! Nálam is ugyanez volt a helyzet, ezzel a “trükkel” sikerült életre kelteni a magyarítást.
   Még csak tíz percet játszottam vele, de máris látom, milyen hatalmas meló lehetett megcsinálni, nagyon nagy köszönet érte az alkotóknak! A magas színvonalért is, eddig tökéletesen visszaadják a magyar mondatok a játék hangulatát és a szereplők karakterét. Vagy tizedszer játszom vele, ismerem az összes zeget-zugot, mégis olyan most, mintha új játékom lenne :-)

 4. Nagyon köszönöm hogy elkészítettétek a magyarosítás (Mindenkinek akik részt vettek benne),nagyon komoly munka lehetett.Most már élvezem is a játékot!!! :)

 5. Helló!
  Olvastam hogy a 2. rész fordításába nem akartok belevágni, mert nehezen fordítható. Korábban viszont többen is elkezdték ( Legalább 10 évvel ezelőtt) ezért gondolom azt hogy lehetséges hogy van egyszerűbb megoldás, a technikai részére ránézhetnétek, ne ezen múljon…

  • Ha csak a technikai részén múlna, de egyébként ellenállhatatlan vágyat éreznénk egy 12 éves játék lefordítására, akkor a technikai akadályokat megoldanánk, mert abban az esetben az is a móka része volna. A probléma ott van, hogy nem érzünk. És mivel ezeket a fordításokat szórakozásból csináljuk, olyan dolgok HELYETT, amikre mások (“normális” emberek) szokták szórakozás gyanánt a szabad idejüket fordítani, amire nem tudunk szórakozásként tekinteni, azzal csak úgy “muszájból” érthető módon nem fogunk foglalkozni. Annál azért van jobb (meg néha fontosabb) dolgunk is.

    • Azt tőle kéne megkérdezni, tekintve, hogy mi április-május környékén beszéltünk vele először és egyben utoljára, mivel onnan kezdve nem foglalkozott tovább a DX:HR-rel (sem). Szóval ennek fényében, ha tippelnem kéne, azt mondanám, csak annyira, amennyire a DX:HR-t csinálta, mielőtt átvettük tőle, vagyis kb. semennyire.

 6. Hali.
  Steam verziós játékom van.Minden passzol,A leirás szerint végzem a magyaritás telepitését,de a játék nem lesz magyar. Nem a C meghajtóra van telepitve a játék. WIN 8.1
  Tanácstalan vagyok,ha valaki tud megoldást ossza meg velem.
  Köszönöm.

  • Pontosan milyen útvonalra van telepítve van a játék?

   Van a játék telepítési könyvtárán belül egy “mods” könyvtár, és abban egy “locals_hungarian.000″ fájl? Van a játék könyvtárában egy 868k-s DFEngine_ori.dll és egy 100k-s DFEngine.dll fájl? Ha ezekből valamelyik nincs, akkor rosszul telepítetted.

   Indításkor kapsz egy angol üzenetablakot, hogy a játékverzió nem megfelelő, vagy nem azonosítható? Ha igen, akkor rossz a játékverzió, frissítsd a játékot.

 7. nekem olyan problémám van hogy nem tudom telepíteni hiába másolom oda ahova telepítettem.
  G:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Deus Ex Human Revolution Director’s Cut
  hol tudnám átállítani a telepítés helyét
  előre is köszönöm

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>