S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky magyarítás

Mikor már mindenki lemondott arról, hogy valaha a végére érünk, egyszer csak elkészült a kezdetben „titkos” projektként bejelentett S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky magyarításunk.

Miután a játék jelenleg beszerezhető kiadásainak többsége nem tartalmazza a magyar szinkronhangokat, és a hivatalos magyar szöveg is csak egy apró trükk segítségével választható, úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy a S.T.A.L.K.E.R. játéktrilógia mindhárom részéhez összefüggő nyelvezetű magyar szöveget nyújtsunk.

Felhasználva a másik két rész magyarítása közben gyűlt tapasztalatainkat, itt is javítottunk egy kicsit a feliratozásra szolgáló Lua szkripteken, és új sorokkal bővítettük a szereplők eredetileg feliratozott beszédének körét. A szkriptek működésének és a szövegkészlet tartalmának kialakításakor figyelembe vettük két fontos mod (az SRP v1.1.1 és a Clear Sky Complete) változtatásait.

Bár a v1.00 már 2016. december 11-én kiadásra került, a vonatkozó hír közzététele akkor elmaradt. Annak apropóján, hogy időközben néhány apróbb változtatást eszközöltünk a csomagon, v1.00a verziószámmal, most ezt is pótoltuk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>