Hard Reset Redux magyarítás

A játék konzolos változatainak megjelenése okán a Flying Wild Hog úgy döntött, PC-re is készít egy újrakiadást a Hard Resetből. Mivel a játék új motort és adatfájl-formátumot kapott, az eredeti verzióhoz készült magyarítást illeszteni kellett a Redux változathoz, és megvártunk néhány frissítést is, hogy ne kelljen hetente újrakiadni egy 200 MB-os csomagot. Az új változat a korábbi mellett, a Hard Reset magyarítás oldalán található.

Kéretik figyelni a megfelelő verzió letöltésére: a 2012-es „Hard Reset + Exile DLC” értelemszerűen a régi változat, a 2016-os felújításhoz a „Hard Reset Redux” magyarítás letöltése szükséges.

3 hozzászólás a(z) “Hard Reset Redux magyarítás” bejegyzéshez

    • Mondjuk ezt ésszerűbb lett volna valami DX:HR-es témánál kérdezni, és ott rögtön találtál volna rá választ is.

      (Egyelőre) Nem, mert nincs hozzá gépem, ekkora munkához már nem igazán van kedvem/időm, és az se biztos, hogy egyáltalán módosítható lenne a játék (már az előző se volt egy könnyű eset).

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>