S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha magyarítás v1.00.4002 frissítés

A S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha magyarítás korábbi, többé-kevésbé béta verziója frissítésre került a v1.00.4002 többé-kevésbé nem béta verzióra (alapos játéktesztelés továbbra sem történt, de nem teljesen kizárt, hogy előbb-utóbb sor kerül rá), a játék legutóbbi, „Developer’s Cut” v1.4002 változatának megfelelő szövegtartalommal.

8 hozzászólás a(z) “S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha magyarítás v1.00.4002 frissítés” bejegyzéshez

 1. Sziasztok!
  A kérdésem nem ehhez a modhoz szól, csak itt egyszerűbb megkérdezni.
  Esetleg tervbe vettétek vagy legalábbis fontolóra vettétek a CoC fordítását?
  Nagyon sok jót olvastam róla, komoly modnak gondolom az olvasottak alapján, talán érdemes lenne egy profi fordítást csinálnotok hozzá.
  A választ előre is köszönöm.
  Üdv.

  • Felteszem, ez is valamilyen kismilliomodik STALKER mod. Nem foglalkozunk modokkal (meg idő hiányában már mással se nagyon), a Lost Alpha is csak egy szerencsétlen véletlen volt, amivel az óta is szívunk.

 2. Sziasztok!
  Úgy néz ki a dolog, hogy kiadásra került a végleges LA, megcsináljátok hozzá a fordítást?

  • A játék szövege annyit változott az 1.4007-es kiadással (főleg fájlokat és azonosítókat illetően, de tartalmilag is), hogy érdemes az egészen végigmenni. Technikailag az eddigi módszerhez hasonlóan magyarítható maradt. Dolgozunk rajta.

 3. Köszönöm a választ és az eddigi munkátokat is!
  Remélem utóbb majd elkészül a final verzióhoz a honosítás.Kár, hogy nincs megfelelő kommuniká ció Dezodor és köztetek Üdv!

 4. Sziasztok!

  Sajnos Március 6-óta semmilyen reagálás nem érkezett a kérdésemmel kapcsolatban, amit most újra felteszek: A lost alpha Developers Cut 1.4005-verzióhoz, ami anno December 26-án jelent meg mikorra várható honosítás? Sajnos az 1.4002-vel nem működik:( Köszönöm szépen az eddigi munkátokat is, remélem kapok tőletek valami infót!

  Előre is köszönöm! Kraichek

  • Ha teljesen őszinte akarok lenni, ez leginkább azért van, mert egyikünk sem igazán tud illetve akar foglalkozni vele. Nem véletlen, hogy a modoktól úgy általában távol tartottuk magunkat, ebben az esetben meg alaposan át is lett verve a tisztelt közönség, minket is beleértve, úgyhogy abba a szerencsétlen helyzetbe manővereztük magunkat, hogy anno belekezdtünk valamibe, ami tulajdonképpen egyáltalán nem tetszett, viszont még így évekkel később is nyűglődnünk kellene vele, csakhogy mindkettőnknek leginkább csak púp (lenne) a hátára, különböző okokból.

   Azt még nem mondanám, hogy soha nem lesz már frissítve, de jelen pillanatban sok esélyt nem látok rá.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>