S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat frissítés

„Csekély” késéssel ugyan, de sikerült végre pontot tennünk ennek a történetnek a végére, így a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat magyarítás átesett némi frissítésen és ráncfelvarráson; javítottunk néhány szöveghibát, és a feliratozó komponens most már ellenőrzötten összeférhető a Complete moddal.

Az alternatív letöltési helyről már a frissített, 2.01-es csomag érhető el, és hamarosan a Magyarítások Portálon történő frissítésről is gondoskodni fogunk.

5 hozzászólás a(z) “S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat frissítés” bejegyzéshez

 1. Szia ismét!Valami uton modon mégis sikerült magyarítani :)valószínű az utolsó ötleted alapján.köszönöm a segitséget!:)

 2. Szia!megpróbáltam mindent,de semmi.Azt irja hogy a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként,futtatható programként vagy kötegfájlként.

 3. Sziasztok!Olyan gondom lenne hogy nem telepíti a magyarítást mert nem találja a regisztrációs bejegyzést. Van valami ötletetek?köszi előre is

  • Szia Janko!

   Ha a regisztrációs adatbázisban nincs meg a játék bejegyzése, vagy megvan ugyan, de nem az általa mutatott helyre akarod telepíteni a magyarítást, van megoldás:
   1. Bontsd ki a csomag teljes tartalmát egy új mappába
   2. „Menj be” az 1. pontban létrehozott mappába, és benne állva indíts egy parancssor-értelmezőt (vagy ugyanezt fordított sorrendben, lényeg, hogy a sor eleji promptban az új mappa legyen látható). Bonyolítja a helyzetet, ha a játék a Windows által védett helyre van telepítve, ez esetben a cmd-t rendszergazdai joggal kell indítanod.
   3. A magyarítást telepítő parancs(köteg)fájl paraméterezve is indítható, add meg neki a magyarítandó CoP játék főkönyvtárának elérési útját, pl.
   SCOPMagyaritas-Telepito.bat "G:\GAMES\S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat"

   Így működnie kellene.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>