Half-Life 2: Update magyarítás

Ugyan már a múlt hét végén elkészült, de húsvét és egyéb zavaró tényezők (lásd a rögtön e fölötti bejegyzést) miatt csak most jutott el a kiadás állapotába a Half-Life 2: Update mod magyarítása. Letöltés egyelőre a magyarítás oldaláról, később pedig majd a Magyarítások Portálról is.

3 hozzászólás a(z) “Half-Life 2: Update magyarítás” bejegyzéshez

  1. Köszönet a honosításért !
    Egy kérdés, gondoltatok már rá, hogy felvegyétek a kapcsolatot a http://www.cinematicmod.com oldallal hogy a magyar nyelv is bekerüljön a játékba ? Szerintem egy próbát megérne. További sok sikert a munkátokhoz !

    • Sok mindent megbocsátanék neki, de a huszonkilencféle kurvAlyxet nehéz (meg – tudom, egyéni szoc. probléma – még csak látni sem láttam olyan gépet, ami elég lenne neki), így hát az elmarad. Egyébként mi akadályozza a hivatalos nyelvi fájlok átvételét? Van benne valami plusz szöveg, vagy változtattak sorokon?

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>