A robotkéz, amely a Bölcsőt ringatja

Az érdekes nevű Flying Cafe for Semianimals ukrán (és jobbára ex GSC-s) fejlesztőcsapat még valamikor 2011-ben jelentette be Cradle című készülő játékát, ami az első ízelítő videó elindítása után pontosan 2 perc 23 másodperccel került fel a “lefordítandó” listánkra. Számos nehézség, és a csapat anyagi és egyéb gondok miatti majdnem-megszűnése után a játék végül idén július 24-én jelent meg, és mostanra végre eljutottunk oda, hogy elkezdhessük a fordítását.

2 hozzászólás a(z) “A robotkéz, amely a Bölcsőt ringatja” bejegyzéshez

  1. Ez szuper hír! Viszont az én fantáziámat ami egyre inkább izgatja, az a meglepetés projekt, ami már lassan 1 éve (ha nem több) ott fityeg a listában. Arról lehet tudni valamit?

    • Igen, itt az oldalon írtunk már róla néhány hozzászólásban. Azokból szinte ki is lehet találni. Nem új játék, és aligha tarthat számot nagy érdeklődésre a készülő magyarítása, de mi úgy érezzük, be kell fejeznünk, úgyhogy visszatérünk hozzá, amikor nincs nála sürgősebb dolgunk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>